Brownells Suisse - Le plus grand fournisseur d'Accessoires pour le tir, Pièces détachées & Outils d'Armurier Suisse / Schweiz
076683989154 749015686
The M500 mechanical scale provides right- or left-handed operation and a wealth of big-time features at an affordable price. Featuring a proven two-poise design that lets you weigh up to 505 grains with +/-0.1-grain accuracy, the M500 also offers RCBS’ magnetic damping system for fast readings, and maintenance-free movement. The tip-proof metal pan makes loading easier, and a rugged die cast aluminum base even features a grain-to-gram conversion table to aid in calculations and recipe conversions.
154.9 154.9 1 CHF
Référence: 749015686
RCBS M500 MECHANICAL SCALE
Ref Fabricant: 98915 076683989154 La balance mécanique M500 donne droit ou gauche - handed operation et une richesse de fonctionnalités grand-temps à un prix abordable. Doté d'une conception de deux-poise éprouvée qui vous permet de peser jusqu'à 505 grains avec +/-0,1 grain précision, le M500 offre également le système d'amortissement magnétique des RCBS pour des lectures rapides et le mouvement sans entretien. Le moule métallique résistant à la pointe facilite le chargement, et une table de conversion de base propose même un grain-à-gram en aluminium afin de faciliter les calculs et les conversions de recette moulé robuste.
154.9 CHF 4 CHF 154.90 *
Délai de livraison environ 8-15 jours depuis l'entrepôt des États-Unis.

Caractéristiques

Poids du colis: 0.521kg Hauteur d'expédition: 108mm Largeur d'expédition: 89mm Longueur d'expédition: 318mm




The M500 mechanical scale provides right- or left-handed operation and a wealth of big-time features at an affordable price. Featuring a proven two-poise design that lets you weigh up to 505 grains with +/-0.1-grain accuracy, the M500 also offers RCBS’ magnetic damping system for fast readings, and maintenance-free movement. The tip-proof metal pan makes loading easier, and a rugged die cast aluminum base even features a grain-to-gram conversion table to aid in calculations and recipe conversions.
Newsletter